Sanalysis producten

Clear

Huidverbetering kan heel helder zijn. Met dit bewustzijn zijn de hannah producten ontwikkeld op basis van uitsluitend plantaardige werkstoffen, zonder synthetische toevoegingen. Deze hannah lijn is helder en gemakkelijk voor iedere huidconditie, met respect voor de mens, de huid en het milieu.

Red Line

Ouder worden willen we allemaal, maar dan wel het liefst op een mooie en gezonde manier! De Red Line van hannah bevat alles om de natuurlijke schoonheid en jeugdigheid van de huid structureel en langdurig te behouden, ook voor een beschadigde huid.
Blue Line

Het hebben van een onzuivere huid is meer dan vervelend en geeft het zelfvertrouwen een flinke deuk. De Blue Line bestaat uit een serie doeltreffende producten die een onzuivere en acne huid grondig en vooral bij de kern aanpakt.
Sun Perfection

Met een nieuwe visie op zonbescherming is een lijn van producten ontwikkeld voor het beschermen én behouden van een mooie en gezonde huid in de zon. Deze innovatieve lijn is ontwikkeld denkend vanuit huidtype in plaats van SPF- nummers!
Body Treatment

De lichaamshuid heeft specifieke eisen ten aanzien van haar verzorging. Het is van groot belang dat de lichaamshuid goed beschermd wordt, soepel en gehydrateerd blijft en wordt voorzien van de juiste voedingsstoffen.
Cleansing Clay

Cleansing Clay is een uniek diep reinigend masker. Hiermee krijgt de huid op een zachte en milde wijze een intensieve 'detox-behandeling' De formule verbetert met name de vettere en onzuivere huidtypes, maar kalmeert en verzacht tevens de gevoelige en geirriteerde huid.
Tweet