Unieke werkwijze

Kijken, leren en doen!

Bij effectieve huidverbetering gaat het niet alleen om het behandelen van de huid, maar ook om u als klant bewust te maken van de noodzaak van consequente dagelijkse thuisverzorging met de juiste hannah producten.

Het Huidcoach Systeem:

De hannah Huidcoach heeft als belangrijkste uitgangspunt dat ieder mens dus elke huid uniek is. Dit betekent dat het hannah systeem voor huidverbetering specifiek wordt afgestemd op iedere individuele gebruiker.

Wanneer de huid dient te worden verbeterd, zal deze in eerste instantie moeten worden hersteld om haar überhaupt goed te kunnen behandelen. Op een onvoorbereide huid zullen de hoog gedoseerde werkstoffen uit de hoogwaardige hannah producten namelijk niet optimaal werken en qua resultaten dus te wensen overlaten! Huidherstel houdt bij de hannah huidcoach in, dat de huid dus eerst in conditie wordt gebracht vóórdat deze effectief behandeld kan worden. Een hannah huidcoach is in staat om het meest optimale resultaat uit de behandelingen, producten en klantbenadering te halen.

In een eerste gesprek bij de hannah huidcoach worden de wensen van iedere cliënt eerst helder besproken. De hannah huidcoach bekijkt de huid vervolgens nauwkeurig en maakt een gedegen en individuele huidanalyse met behulp van de hannah Skin Analyzer. Op basis van deze professionele huidanalyse, wordt een effectief behandelplan gemaakt. Uitgebreide persoonlijke aandacht voor, en voortdurende begeleiding van de cliënt zijn hierbij enkele van de belangrijkste kernwaarden!

In Voorthuizen waar de hannah trainingen worden gegeven, vinden regelmatig diverse workshops alsmede de hannah nascholingsdagen plaats. Dit gebeurt, omdat de technieken voortdurend worden verbeterd. Iedere hannah huidcoach blijft op die manier altijd actueel op de hoogte.

Tweet